Egyedi vonalrajz fotó alapján

15.900 Ft

Ha igazán egyedi emléket/ajándékot szeretnél adni, akkor egy egyedi vonalrajz szuper választás! A rajz fotó alapján készül, kézzel rajzolva. Bővebb leírásért görgess lejjebb!

 • Fotó feltöltése

  Próbálj meg megfelelő felbontású képet küldeni, amivel könnyedén tudok majd dolgozni. Pixeles kép esetén nem vállalom a rendelés teljesítését, mert a végeredmény nem biztos, hogy tükrözni fogja a valóságot.

  • (max file size 128 MB)

  *Képen szereplő alakok száma

  6-nál többet nem ajánlok.

  *Szín

  Ha egyedi színkombinációt szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot: info@papirfalva.hu

  *Plakát nyomtatása (160 grammos matt papírra)

  Milyen méretet szeretnél? Ha mást szeretnél az is megoldható, ebben az esetben írj nekem az info@papirfalva.hu címre!

  Az elképzeléseim

  Kérlek minél pontosabban írd le, hogy mit hogyan szeretnél, így sokat segítesz nekem abban, hogy a végeredmény minél tökéletesebb legyen! Ha szeretnél a képre valamilyen szöveget, azt is itt tudod megadni. Megadhatod azt is, hogy a referencia képek közül melyik tetszik (mivel van absztraktabb, illetve valósághűbb rajz is).

 • Várható szállítási idő 2-8 munkanap (termék egyediségétől függően)
 • Szállítási opciók: Foxpost csomagautomata – 1.090 Ft, házhozszállítás – 1.590 Ft
 • Személyes átvételi lehetőség (1111. Bp. Kende u. 7.)
 • Biztonságos bankkártyás fizetés
 • Utánvét lehetőség nem egyedi termékeknél
 • Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

Ha minden általad megadott információ megfelel a rajz elkészítéséhez, akkor abban az esetben 4-5 munkanapon belül e-mailben elküldöm neked az első tervet. Ha valami nem egyértelmű, abban az esetben felveszem veled a kapcsolatot. Ha az első terv még nem tökéletes, akkor 1-szer még lehetőséged van változtatni a rajzon! Ha valamilyen oknál fogva számodra sehogyan sem elfogadható még a második terv sem, akkor az általad kifizetett összeg 60%-át visszautalom neked. Kérlek vedd figyelembe, hogy sokat dolgozom azon, hogy minden szuper legyen, az a célom hogy teljes mértékben elégedett legyél a végeredménnyel!

  Szállítás kalkulátor