Rólam

Szia!

Fülöp Dóra vagyok, a Papírfalva alapítója.

Én és a vállalkozásom

Pár random tény rólam

A precizitásom már pár éves koromban is látszott, én a LEGO elemekből nem építettem, hanem a különböző darabokat tökéletesen egyenes sorba kiraktam.

Gyerekként és kamaszként mikor alkottam/rajzoltam, többször is elérzékenyültem, és tudtam, hogy nekem mindenképpen valami olyasmivel kell foglalkoznom, ahol létrehozhatok valami újat.

Tanítói diplomám van vizuális nevelés műveltségterületen, de a szakmában csak 3 hónapot sikerült eltölteni. Rájöttem, hogy nem ez az én utam, hanem valahogyan máshogyan kell kiteljesednem.

A papír termékek szeretete már nagyon korán elkezdődött nálam, ugyanis édesanyám születésem óta papír-írószer üzletben dolgozik, és rengeteget voltam bent vele. Láthattam folyamatosan az újdonságokat, kipróbálhattam a legjobb írószereket.

A szakmai fejlődés mellett, az önismereti témákban is úgy gondolom, hogy eléggé otthon kell lennem, mert akkor tudok igazán alkotni, ha rendben vagyok magammal.

miért papírfalva?

Sok területen kipróbáltam már magam, de egy valamit mindig tudtam, hogy olyasmivel szeretnék foglalkozni, ami igazán örömet okoz. A misszióm az volt, hogy adjak az embereknek valami olyasmit, ami nem csupán egy tárgy, vagy nem egy olyan dolog, ami a polcon fog porosodni, hanem valami, ami mosolyt csal az arcokra, ami örök emlék lesz, amivel rendezettebbé és rendszerezettebbé tehetők a mindennapok. Csodás érzés, mikor belegondolok, hogy a termékeim hány otthonba és hány jeles eseményre/fontos napra tudnak eljutni.

A Papírfalva ötlete 2017-ben fogalmazódott meg bennem, a legelső termékeim kézműves ajándékkísérők és ajándékzacskók voltak, amiket egy papír-írószer üzletben árultak. Itt akkora sikernek örvendtek, hogy úgy gondoltam, kibővíthetném a portfóliót, és még sok más terméket is készíthetnék. Ahogy gyarapodott a termékek száma, úgy fogalmazódott meg az is, hogy készüljön ennek a kis brandnek egy webáruház is.

A vállalkozás számomra hatalmas önfejlesztés is egyben. Ha én rendben vagyok, akkor tudok igazán alkotni. Fontos számomra az is, hogy időnként meg tudjak újulni, és kövessem az aktuális trendeket. Ez tart lendületben, plusz a pozitív visszajelzések, hogy igenis, amiket kitalálok, amiket létrehozok, arra van igény.

interjú velem

Ha részletesebben is kíváncsi vagy a sztorimra, katt a képre és nézd meg az interjút velem.

Dolgoznál velem?

Ha úgy érzed, hogy tudok neked segíteni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

    Szállítás kalkulátor