Feliratozható karácsonyi üveggömb – fényes fekete – 6 cm

2.790 Ft

Díszítsd a karácsonyfát egy életre szóló emlékkel!

A gömb mérete 6 cm, a maximális megadható karakterszám: 18. Ha ennél hosszabb feliratot szeretnél, akkor válassz 8 cm-es gömböt. A felirat színe fehér. 

A kész üveggömbhöz jár egy hozzá passzoló masni is. Ha szeretnéd ajándékdobozt is kérhetsz hozzá. Így nem csak a saját fádra, de ajándéknak is tökéletes lehet!

8 készleten

  • *Felirat a gömbön

    Különleges kérés

    Szövegelrendezéssel, ikonokkal/rajzokkal, szalaggal kapcsolatos kérések.

    Kérsz hozzá ajándékcsomagolást?

    • 450 Ft

      10*10*10 cm-es doboz matricával, 1 db gömbhöz.

  • Várható szállítási idő 2-8 munkanap (termék egyediségétől függően)
  • Szállítási opciók: Foxpost csomagautomata – 1.090 Ft, házhozszállítás – 1.590 Ft
  • Személyes átvételi lehetőség (1111. Bp. Kende u. 7.)
  • Biztonságos bankkártyás fizetés
  • Utánvét lehetőség nem egyedi termékeknél
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

Mennyi idő alatt készül el?

Az üveggömbök 3-4 munkanap alatt készülnek el, de ez novembertől akár 4-6 munkanap is lehet. A hétvégék ebbe nem számolódnak bele. Érdemes minél előbb leadnod a rendelésed. 🙂

A szállítás még plusz 1-2 munkanap.

Szállítás/fizetés

Szállítási módok: személyes átvétel, házhozszállítás, Foxpost csomagautomata.

Fizetési módok: bankkártya, banki előre utalás. Mivel a termék egyedi kérések alapján készül, így az utánvétes fizetés ennél a termélnél sajnos nem lehetséges.

Sérülés/probléma

Ha a szállítás során az üveggömb összetörik, akkor kérlek ezt e-mailben, fotót mellékelve jelezd, és ez esetben ingyen kicseréljük a sérült darabot. Ha gyártási hiba merül fel, azt is javítjuk és cseréljük. A terméket visszavenni és pénzt visszaadni nem tudunk, mert minden egyes gömb egyedi igények alapján készül, amit másnak eladni már nem tudunk.

Mondd el egy üveggömbbel

Számtalan pillanatot, életeseményt, nagy jelentőséggel bíró gondolatot, fontos személyt tudsz örök emlékké formálni ezekkel az egyedi feliratos üveggömbökkel.

Legnépszerűbb témák/feliratok:

  • egy db keresztnév 
  • kutyanevek 
  • eljegyzés, házasság
  • gyermekszületés, várandóság
  • családdá válás
  • szerelem
  • köszönetnyilvánítás
  • kedves üzenet

Kinek adhatod?

  • családtagoknak, rokonoknak 
  • szerelmednek
  • barátodnak
  • tanárodnak
  • kollégádnak
  • kedvenc fodrászodnak, futárodnak, szomszédodnak, stb.
  • magadnak
  • kutyusodnak 🙂
  • bárkinek, aki fontos neked
Viola
Tovább olvasom
Én köszönöm a 64963 gömböt. Nem kevés munka volt benne és ez csak én voltam. Mindenki el volt olvadva a neve láttán! Hálás köszönet minden egyes betűért! Erőt kívánok az új évhez, és ne csak az újév legyen boldog, hanem Te is!
Zsófi
Tovább olvasom
Kedves Dóra! A párom ma vette át a csomagot, amit rendeltem Tőled és azt üzeni, hogy nagyon kedves volt a kolléganőd! Nagyon szépen köszönjük a csodaszép gömböt, már a fánkat díszíti. Szerintem még biztosan rendelni fogunk Tőletek. Kellemes ünnepeket kívánunk!
Lívia
Tovább olvasom
Megérkeztek az üveggömbök! Gyönyörű mindegyik! Alig várom, hogy kiosszam ajándékba, meg hogy a Zsombi díszt a fára akaszthassuk idén!
Emese
Tovább olvasom
Kedves Dóra! Megérkezett ma a csomag, gyönyörűek a gömbök, köszönöm szépen! Kellemes ünnepeket!
Előző
Következő

Szuper ajándék, mert:

Személyre szabható, időtálló

A feliratot teljesen az ajándékozott személyiségéhez tudod szabni, amit ő évről évre újra elővehet és évekig gyönyörködhet benne.

Emlékörző

A felirat lehet egy közös élmény vagy kedves mondat, ami örökre emlékezetessé teszi az ajándékot és az adott pillanatot. A nagyobb életeseményeket is érdemes ilyen formában megörökíteni.

Érzelmi töltete van

Minden üveggömb több egy puszta tárgynál. A rajtuk lévő neveknek, feliratoknak jelentésük van, ami biztosan érzelmeket fog kiváltani az ajándékozottból.

Nosztalgikus

Minden alkalommal, amikor az üveggömböt majd elővesszük, eszükbe jutnak az együtt töltött ünnepek és a közös pillanatok, amelyek örömteli nosztalgiát ébresztenek.

Megemlékezés

Vannak olyan szeretteink, akik már nem lehetnek velünk. Megemlékezésül, nekik is készíthetünk egyedi üveggömböt, hogy ők is "velünk lehessenek" az ünnepi időszakban.

Családi hagyomány

Az évről évre elővett egyedi dísz hagyománnyá válhat, amely generációkon keresztül továbbadható, így erősítve a családi kötelékeket.

Minden két- és négylábúnak

Felnőttek és gyerekek, két- és négylábúak, mindenki a család tagja. Az állatos gömbök kifejezetten népszeűek voltak az elmúlt években.

Kapcsolódás élménye

Ez az ajándék emlékezteti a családtagokat vagy barátokat arra, hogy milyen fontosak egymás számára, ezáltal az ünnepi időszakot még bensőségesebbé teszi.

Szeretet kifejezése

Tudjuk, hogy nem csak ünnepnapokon kell hálásnak lenni és szeretni a másikat, de ez is egy nap lehet, amikor ez még nagyobb figyelmet kap.

Elegáns dekoráció

Mindamellett, hogy jelentéssel bíró tárgyról van szó, gyönyörű dekoráció is. Ékes darabja lesz minden karácsonyfának.

Megalkottam a saját betűtípusom
Régebben a gömbök kézzel írva (majd matricázva) készültek. Ma már nyomtatva vannak, amihez szükségem volt egy nagyon szép betűtípusra. Tudtam, hogy a régi írott stílust szeretném megtartani, így létrehoztam egy betűtípust a saját kézírásomból.

Egy szép üveggömb lelke az esztétikus felirat

Saját, írott betűtípus

Ez az, ami igazán meghatározza a gömbjeim külalakját. Ebből nem engedtem, úgy gondoltam, hogy egyik letöltött betűtípussal sem lenne annyira jó a végeredmény, mint a sajátommal.

Betűtípusok kombinálása

A saját, írott betűtípusom mellett, egy nagybetűset is használok. Ennek a két stílusnak a megfelelő kombinálása alkotja meg a tökéletes egyensúlyt. Perzse csak akkor, ha megfelelően használják. 🙂

Szövegek elrendezése

A szövegek elrendezését mindig az aktuális felirathoz igazítjuk. Ha egy szónál több is kerül a gömbre, akkor sokszor külön sorba kerülnek a szavak, és az is lehet, hogy jobbnak látjuk, ha nem minden elem van középre igazítva.

Apró rajzok, ikonok

Egy pici rajz vagy ikon tökéletes kiegészítője lehet egy névnek/szövegnek. Legnépszerűbb rajzok: kutyatappancs, babatappancs, szívecske, házikó, hópehely, fenyőfa.

Szalagok

Milyen szalagokat használunk

Minden üveggömbhöz mellékelünk egy kb. 45 cm-es hozzá passzoló szalagot. Legtöbbször arany/ezüst színt használunk, ahhoz mérten, hogy a gömbnek milyen színű az akasztója. De van még sokféle selyem, sifon, bársony és textil szalagunk is.

Szalagok megkötése

Évről évre visszatérő kérdés, hogy hogyan lehet szépen megkötni a gömbökhöz járó szalagokat. Készítettem neked erről egy videót, de kiemelem szövegesen is a fontosabb részleteket:

  1. Keress egy henger alakú tárgyat (pl.: vizes flakon, pohár, vitaminos doboz, stb.).
  2. Tekerd köré a szalagot, és köss rá egy csomót.
  3. Most már megkötheted a masnit is, amit addig igazgass, amíg a kívánt eredményt el nem éred.
  4. Húzd le a palackról a masnis akasztódat.
  5. Bújtasd át a gömb akasztóján a szalagból kialakított hurkot (amivel a fára fogod akasztani). A csomó és a masni fogja megtartani az üveggömböt, a szalagot külön nem kell az akasztóhoz kötni.
  6. Vágd le ferdén a szalag végeit, aminek a széleit öngyújtóval picit meg is égetheted, így nem fog foszlani az anyag.
  7. El is készült az esztétikus masnis akasztód az üveggömbhöz, ami már csak arra vár, hogy feltedd a karácsonyfára.
Extra tartós feliratok
A jelenlegi technológiával már tudunk olyan feliratokat nyomtatni a gömbre, amik extrán időtállóak és jól bírják a különböző fizikai behatásokat is. Rendeltetésszerű használat mellett hosszú éveken át veled lesznek.

Tárolás, tisztítás

Az üveggömbök tisztítása és tárolása különleges odafigyelést igényel, hogy megőrizzék ragyogásukat és épségüket az ünnepi időszakok között is. Ezekkel a lépésekkel biztosíthatod, hogy az üveggömbjeid szépek és épek maradjanak, és sok éven át díszíthessék otthonodat!

Tisztítás

  1. Kézi tisztítás: Az üveggömböket mindig kézzel tisztítsd, hogy elkerüld a sérüléseket. Soha ne mosd mosogatógépben.
  2. Puha kendő használata: Egy mikroszálas vagy puha, nem karcoló kendővel óvatosan töröld át a felületet. Ez segít eltávolítani a port és az ujjlenyomatokat anélkül, hogy megkarcolnád az üveget, vagy megsértenéd a feliratot.
  3. Enyhe tisztítószer: Ha a gömb erősen szennyezett, használj enyhe szappanos vizet. Mártsd bele a kendőt a vízbe, majd alaposan csavard ki, hogy ne maradjon túl nedves. A feliratot is érheti a víz, nem fog neki ártani.
  4. Kerüld a súrolást: Ne használj súroló anyagokat vagy dörzsi szivacsot, mert ezek karcolhatják az üveget.
  5. Szárítás: Töröld szárazra a gömböt egy tiszta, száraz kendővel. Hagyhatod néhány percig szabad levegőn is, hogy teljesen megszáradjon.

Tárolás

  1. Eredeti csomagolás: Mi megpróbálunk minden gömböt úgy becsomagolni, hogy a szállítás során ne sérüljenek. Ezeket a csomagolóanyagokat érdemes megtartanod, hogy szükség esetén majd ezekbe vissza tudd tenni karácsony után az üveggömböket.
  2. Puha anyagok használata: Ha nincs eredeti doboz, használj puha anyagokat, például selyempapírt, buborékfóliát, vagy papírzsebkendőt, hogy egyenként becsomagold a gömböket. Ez segít megvédeni őket az ütések és a súrlódás okozta károktól.
  3. Rendezett tárolás: A gömböket tárold lapos felületen, lehetőleg külön rekeszekben vagy rétegekben. Ha több rétegben tárolod őket, a rétegek közé helyezz puha elválasztó anyagokat.
  4. Hűvös, száraz hely: A gömböket hűvös és száraz helyen tárold, ahol nem éri őket közvetlen napfény vagy nagy hőingadozás. A nedvesség és a hőmérsékletváltozás károsíthatja az üveg festett felületét vagy a feliratot.

Ajándékcsomagolás

A rendelt gömbök mellé ajándékcsomagolást is kérhetsz. Ha csak 1 db kerül csomagolásra, akkor azt egy kifejezetten üveggömbhöz kialakított fehér dobozba tesszük, amin egy elegáns burgundi színű matrica van. Ez nem csak esztétikus, de a szállítás során nagyobb biztonságot fog nyújtani. A több darabos szettekhez is kérhetsz csomagolást, ezeknél általában egy nagyobb kör/téglalap alakú dobozt használunk, amit fagyapottal bélelünk ki. Az aktuálisan elérhető ajándékcsomagolást, a termékopcióknál tudod kiválasztani.

Méret összehasonlítás

6 cm-es üveggömb

Kisebb fákhoz, vagy ha finomabb, kevésbé domináns díszítést szeretnél. Ha egyenletesen elosztott dekorációra törekszel, és többféle díszt kombinálsz, a 6 cm-es méret jó választás, mivel nem terheli meg a fát vizuálisan vagy fizikailag.

8 cm-es üveggömb

Nagyobb fákhoz, illetve ha hangsúlyosabb díszeket szeretnél, amelyeket távolról is jól látni. Az ilyen méretű gömbök kiemelkednek, és különösen jól mutatnak nagyobb helyiségekben, ahol nagyobb terekhez arányos díszekre van szükség.

    Szállítás kalkulátor