Személyre szabható „Történetünk” plakát ikonokkal

5.190 Ft6.290 Ft

Mérföldkövek az életetekben, amik örökké emlékezetesek maradnak. Ugye nektek is vannak ilyenek? Lepd meg vele azt a személyt, akivel átélted ezeket, hogy ezek a fontos dátumok mindig a szemetek előtt lehessenek, és mindig pozitív gondolatokkal töltsenek el titeket. Tökéletes ajándék lehet évfordulóra, Valentin-napra, szülinapra, névnapra, vagy bármikor, mikor egy kis meglepetésre vágysz! A plakát elkészítési ideje 3-4 munkanap.
Hogyan alkosd meg? Válassz ki pár fontos eseményt az életetekből (min. 3, max. 7), majd válassz ezekhez ikonokat. Pipáld ki mely ikonokat szeretnéd használni, majd ezekhez meg fog jelenni egy mező, ahova a dátumot és a hozzá tartozó szöveget írhatod be. Add meg a két nevet amit a plakáton szeretnél látni! Válaszd ki hogy álló vagy fekvő formátumot szeretnél, majd a plakát méretét is. Az események időrendben fognak felkerülni a képre! A szövegek hosszúságát tekintve, vedd figyelembe a referencia képeket, hogy a lehető legesztétikusabb lehessen a végeredmény!

  Reset options

  *Álló vagy fekvő legyen a plakát?

  *Két név a plakáton

  Válaszd ki az ikonokat (min. 3, max. 7)

 • Várható szállítási idő 2-8 munkanap (termék egyediségétől függően)
 • Szállítási opciók: Foxpost csomagautomata – 1.090 Ft, házhozszállítás – 1.590 Ft
 • Személyes átvételi lehetőség (1111. Bp. Kende u. 7.)
 • Biztonságos bankkártyás fizetés
 • Utánvét lehetőség nem egyedi termékeknél
 • Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

Grafikámat 140 grammos plakátpapírra nyomtatva szerezheted be! Ragaszd fel a falra, vagy helyezd bele egy képkeretbe, bárhogy is teszed, a végeredménnyel biztosan elégedett leszel! Ha a megadott méretek közül egyik sem az igazi, akkor írj nekem az info@papirfalva.hu e-mail címre, és elkészítem neked a kérésed szerinti méretet!

  Szállítás kalkulátor