Személyre szabható “Történetünk” plakát ikonokkal

5.190 Ft6.290 Ft

Mérföldkövek az életetekben, amik örökké emlékezetesek maradnak. Ugye nektek is vannak ilyenek? Lepd meg vele azt a személyt, akivel átélted ezeket, hogy ezek a fontos dátumok mindig a szemetek előtt lehessenek, és mindig pozitív gondolatokkal töltsenek el titeket. Tökéletes ajándék lehet évfordulóra, Valentin-napra, szülinapra, névnapra, vagy bármikor, mikor egy kis meglepetésre vágysz! A plakát elkészítési ideje 3-4 munkanap.
Hogyan alkosd meg? Válassz ki pár fontos eseményt az életetekből (min. 3, max. 7), majd válassz ezekhez ikonokat. Pipáld ki mely ikonokat szeretnéd használni, majd ezekhez meg fog jelenni egy mező, ahova a dátumot és a hozzá tartozó szöveget írhatod be. Add meg a két nevet amit a plakáton szeretnél látni! Válaszd ki hogy álló vagy fekvő formátumot szeretnél, majd a plakát méretét is. Az események időrendben fognak felkerülni a képre! A szövegek hosszúságát tekintve, vedd figyelembe a referencia képeket, hogy a lehető legesztétikusabb lehessen a végeredmény!

    Reset options

    *Álló vagy fekvő legyen a plakát?

    *Két név a plakáton

    Válaszd ki az ikonokat (min. 3, max. 7)

Leírás

Grafikámat 140 grammos plakátpapírra nyomtatva szerezheted be! Ragaszd fel a falra, vagy helyezd bele egy képkeretbe, bárhogy is teszed, a végeredménnyel biztosan elégedett leszel! Ha a megadott méretek közül egyik sem az igazi, akkor írj nekem az info@papirfalva.hu e-mail címre, és elkészítem neked a kérésed szerinti méretet!

További információk

Méret

, , ,